Κανε το δικο σoυ e-shop

Έχεις κατάστημα ειδων καθαρισμου και δεν έχεις e-shop;Τώρα μπορείς να πουλάς μέσω του katharismos.gr

Προβαλε την εταιρια σου

Ολοκληρωμένες Λύσεις Προβολής επιχειρησεων που δραστριοποιουνται στο θεμα του καθαρισμου και της εμποριας ειδων καθαρισμου.

Αναζητήστε εργασία

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης και βρείτε την αγγελία εργασίας που σας ενδιαφέρει. Η λίστα με τις αγγελίες εργασίας ανανεώνεται καθημερινά.

Προσθήκη Βιογραφικού

Προσθέστε το βιογραφικό σας και κάνετε αυτόματα αίτηση στις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Βοηθήστε τον επόμενο εργοδότη να σας βρει.

Βρείτε προσωπικό

Βρείτε προσωπικό για την εταιρεία σας. Δημοσιεύστε την αγγελία σας άμεσα κάνοντας εγγραφή στην σελίδα μας. Επιλέξτε το πακέτο προώθησης της αγγελίας σας για μεγαλύτερη προβολή

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Λάντζα – Καθαρίστρια – Θεσσαλονίκη

Εστιατόριο – πολυχώρος στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, ζητά να προσλάβει Λάντζα – Καθαρίστρια. Θέση εργασίας μόνιμης & πλήρους απασχόλησης. Σημείωση Θα προτιμηθούν κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Διαβαστε περοσσοτερα»

Ζητούνται Barista, Σέρβις, Καθαρίστριες, Καμαριέρες στη Νέα Καλλικράτεια, Χαλκιδική (21-5)

Ζητούνται άτομα για την στελέχωση ομάδας στο Camping Aigeas στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Barista Σέρβις pool bar Σέρβις εστιατορίου Καθαρίστριες Καμαριέρες Email:info@aigeas-camp.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974069919 Πηγή:

Διαβαστε περοσσοτερα»

Βοηθός κουζίνας – Τυλιχτής – Ψηστης – Λάντζα (Περιοχή Σταλίδα Ηρακλείου) – KINGS – Ηράκλειο

Το μαγαζί βρίσκεται στη Σταλιδα (τουριστική περιοχή) και είναι σεζόν. Είναι γρήγορο φαγητό. Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μερική…Από Indeed – Mon, 18 May 2020 08:19:25

Διαβαστε περοσσοτερα»
[aol_form]