Υπηρεσίες Καθαρισμού χώρων
8e7e02cc3fbcb7c0b64489b03b6c85a6
Δεν έχετε ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση, επομένως εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας με μια καλά συντηρημένη καθαρη εγκατάσταση

Τηλ Επικοινωνίας 2108256907

Τηλ Επικοινωνίας 2108811702

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση.Η εξειδικευμένη ομάδα καθαρισμού μας θα καθαρίσει σχολαστικά το νέο σας σπίτι προτού εγκατασταθείτε για να βεβαιωθεί

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση

Ο καθαρισμός στα καλύτερά του.

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση

Εξειδικευμένα προγράμματα καθαρισμού προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών μας σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους

Ο χρόνος είναι χρήμα όταν πρόκειται για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμείς και οι συνεργάτες μας είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε ποιοτικά όλες τις εργασίες Αρχικού η γενικού καθαρισμού πριν από τις προθεσμίες για να σας εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο.

Καθαρός χώρος - Επαγγελματικές υπηρεσίες Ανταγωνιστικές τιμές

Επαγγελματικός Καθαρισμός Σπιτιών προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας

Καθαρισμός σπιτιού μετα απο μετακόμιση

Οι πρώτες μέρες στο νέο σας σπίτι μπορεί να είναι ανεμοστρόβιλος. Μεταξύ της υπογραφής της γραφειοκρατίας και της μετακίνησης επίπλων, μπορεί να μην έχετε χρόνο για καθαρισμό από τοίχο σε τοίχο. Αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, η κίνησή μας στις υπηρεσίες καθαρισμού θα κάνει τον καινούργιο σας χώρο να είναι καθαρός σε ελάχιστο χρόνο.Η μετακόμιση μέσα ή έξω από ένα σπίτι είναι το σημάδι μιας συναρπαστικής μετάβασης στη ζωή, αλλά μπορεί να είναι μια πολύ αγχωτική στιγμή. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να φροντίσετε, με τα πάντα, από τη συσκευασία μέχρι τη διακόσμηση του νέου σας σπιτιού και τα πάντα ενδιάμεσα. Ένας από τους μεγαλύτερους πόνους της μετακόμισης είναι να καθαρίσετε το προηγούμενο ή το νέο σας σπίτι για να το προετοιμάσετε για πώληση ή τη μεγάλη μέρα μετακόμισης.

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση
Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε Καθαρισμό σπιτιού μετά από μετακόμιση

Η εξειδικευμένη ομάδα καθαρισμού μας θα καθαρίσει σχολαστικά το νέο σας σπίτι προτού εγκατασταθείτε για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι σε άριστη κατάσταση για εσάς και την οικογένειά σας. Είτε το νέο σας σπίτι είναι καινούργιο είτε έχει σχετικά καλοδιατηρηθεί και χρειάζεται Γενικό Καθαρισμό, είτε έχει «κατοικηθεί» και χρειάζεται ενδελεχή καθαρισμό από πάνω προς τα κάτω, μπορούμε να τα κάνουμε όλα.

Περπατήστε σε ένα καθαρό σπίτι

Επαγγελματίες καθαριστές Το κάνουν σωστά κάθε φορά

Τα επαγγελματικά συνεργεία του katharismos.gr έχουν τη γνώση και την εμπειρία για να κάνουν το νέο σας σπίτι να λάμψει.

Θα καθαρίσουμε ολόκληρο το σπίτι σας από το μπάνιο μέχρι την κρεβατοκάμαρα, συμπεριλαμβανομένων:

Οι ειδικοί καθαρισμού στο katharismos.gr  μπορούν να επισκεφτούν το τρέχον σπίτι σας πριν μετακομίσετε για να του κάνουν γενικό ή βαθύ καθαρισμό από πάνω προς τα κάτω. Θα φροντίσουμε να καθαριστεί κάθε γωνιά, ώστε ολόκληρο το σπίτι να φαίνεται άψογο. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας και ο καθαρισμός του τρέχοντος σπιτιού σας είναι ο τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια νέα αρχή. Ως μέρος του τμήματος καθαρισμού κατοικιών μας  0 katharismos.gr  παρέχει ειδική κίνηση στις υπηρεσίες καθαρισμού. Θα καθαρίσουμε όλη τη σκόνη και τη βρωμιά για να κάνουμε το νέο σας σπίτι να αισθάνεται ολοκαίνουργιο.

Αυτός ο συγκεκριμένος τύπος λεπτομερούς καθαρισμού περιλαμβάνει τα πάντα, από την υψηλή σκόνη μέχρι το τρίψιμο των δαπέδων. Καθαρίζουμε επιθετικά και σχολαστικά για να σας βοηθήσουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο νέο σας χώρο την πρώτη μέρα.

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση
Οι υπηρεσίες στη λίστα καθαρισμού μετακόμισης είναι πιθανό να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ti περιλαμβάνει Μια τυπική μετακόμιση καθαρισμού ?

Μια τυπική μετακόμιση καθαρισμού περιλαμβάνει τον σχολαστικό καθαρισμό κάθε μέρους του χώρου. Απαιτείται επίσης βαθύς καθαρισμός σε ορισμένους χώρους, όπως ντουλάπια και συρτάρια, πάγκους και συσκευές. Όλα θα ξεσκονιστούν και οι πόρτες θα καθαριστούν επιτόπου. Οι περιοχές με μεγάλη κυκλοφορία στην κουζίνα και τα μπάνια σας θα απολυμανθούν. Μια μετακόμιση καθαρισμού μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες, να δώσει ή να πάρει, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και το πόσο καθαρός είναι αρχικά. Επειδή ο katharismos.gr προσφέρει δωρεάν εκτιμήσεις καθαρισμού μετακόμισης, μπορείτε να μάθετε πόσο θα κοστίσει και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για την εξυπηρέτησή σας.

Ταυτόχρονα με τον καθαρισμό του χώρου μπορούν να συνδυαστούν και οι παρακάτω εργασίες καθαρισμού :

Καθαρισμοσ στρωματων

Καθαρισμός Στρώματος

.

Υπάρχει κάποιος τομέας που πιστεύετε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή; Θα ακολουθήσουμε επίσης τις οδηγίες σας για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ακριβώς τα αποτελέσματα που αναζητάτε.

Τα καλά εκπαιδευμένα συνεργεία μας θα εργάζονται πάντα προσεκτικά για να αποφύγουν οποιαδήποτε ζημιά στο νέο σας σπίτι. Εάν συμβεί ατύχημα κατά τη μετακίνηση στον καθαρισμό, ο αρχηγός του πληρώματος μας θα αναφέρει αμέσως τη ζημιά.

Οι υπηρεσίες μας Move In Cleaning είναι φιλικές προς το περιβάλλον

Ο katharismos.gr δεσμεύεται να είναι φιλικος προς το περιβάλλον. Ό,τι χρησιμοποιούμε και φέρνουμε στο σπίτι σας είναι ασφαλές για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικούς τύπους ηλεκτρικής σκούπας  εκτός από τα φιλικά προς το περιβάλλον φρέσκα υφάσματα μικροϊνών και πετσετών.

Μετά την αρχική επίσκεψη

Ενθαρρύνουμε τους ιδιοκτήτες σπιτιού να φέρνουν τα πληρώματά μας πίσω σε τακτική βάση για να εξασφαλίσουν υγιεινή διαβίωση. Θα σας δημιουργήσουμε με την κατάλληλη ομάδα αφού ολοκληρωθεί η αρχική κίνηση στο ραντεβού για υπηρεσίες καθαρισμού.

Μόλις τακτοποιηθείτε, θα μπορούσατε να εγγραφείτε για προγραμματισμένες υπηρεσίες καθαρισμού σε εβδομαδιαία ή δύο εβδομάδες.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μετακόμιση ή άλλες υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Initial Visit

Ενδιαφέρεστε για Λεπτομερείς Υπηρεσίες Καθαρισμού;

Είμαστε το κλειδί σας για τον καθαρισμό.

Δημιουργούμε προσαρμοσμένα προγράμματα για κάθε τοποθεσία που εξυπηρετούμε. Οι επαγγελματίες καθαριστές και καθαρίστριες μας είναι εκπαιδευμένοι στο πώς να παρέχουν και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε καθημερινές όσο και σε περιοδικές επισκέψεις.

Χρησιμοποιούμε τόσο παραδοσιακά εργαλεία καθαρισμού γραφείου όσο και κορυφαίο εξοπλισμό, όπως ηλεκτρικές σκούπες με τεχνολογία φιλτραρίσματος, απορροφητήρες χαλιών κλπ

αρχικοι καθαρισμοι σπιτιων

Οι ειδικοί επαγγελματίες καθαριστές και καθαρίστριες μας διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και εξοπλισμό ώστε να προβούν άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε οποιονδήποτε Καθαρισμό σπιτιού μετά από μετακόμιση. 

Εμπειρια και τεχνογνωσια

Η εμπειρία μας σας εγγυάται ότι αποπερατώνοντας τον Καθαρισμό του σπιτιού σας μετά από μετακόμιση , ο χώρος σας θα είναι σαν καινούργιος και θα μπορείτε να απολαύσετε έναν καθαρό χώρο χωρίς κούραση και χρονοβόρες διαδικασίες καθαρισμού , κύριο μέλημα μας εκτός από τον άψογο καθαρισμό του χώρου σας είναι προστασία του χώρου σας από φθορές και λάθη καθαρισμού και τελικός σκοπός μας είναι η άψογη παράδοση του χώρου σας στον προβλεπόμενο χρόνο.

Τακτικός Καθαρισμός
καθαρο σπιτι2

Με τις υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι:

Με όλη του την κίνηση, ένα σπίτι μπορεί να είναι καταφύγιο για τη σκόνη και τη βρωμιά. Συνήθως απαιτεί τακτική συντήρηση για να φαίνεται καλύτερα. Οι υπηρεσίες καθαρισμού μας θα το επιτύχουν αυτό και πολλά άλλα, όπως:

Το έμπειρο, εξειδικευμένο, αξιόπιστο προσωπικό καθαρισμού μας είναι διαθέσιμο για να αναλάβει τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σπιτιών

Για τον καθαρισμό πριν και μετά τη μετακίνηση, δεν υπάρχει τόσο αξιόπιστη επιλογή όσο ο katharismos.gr

Οι υπηρεσίες μας είναι εξαιρετικά ευέλικτες καθώς παρέχουμε σχεδον 24/7 συνεχή βοήθεια στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να διατηρούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στη μέγιστη δυναμικότητά τους. 

Φροντίζουμε επίσης για όλα τα θέματα ασφάλειας καθώς οι υπηρεσίες μας είναι πλήρως ασφαλισμένες.

Εγγυημένη ποιότητα στις καλύτερες τιμές!
Χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Τακτικοί καθαρισμοί σπιτιών

Τακτικός Καθαρισμός σπιτιου

Aρχικος Καθαρισμος

      Μοναδικό αποτέλεσμα

Κάθε Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση είναι για εμάς μια και μοναδική περίπτωση, κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του αντιμετωπίζεται τελείως  διαφορετικά  και σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα και μόνο,και πάντα  προέχει η ικανοποίηση του πελάτη .όλες μας οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από έμπειρο επόπτη καθαρισμού ο οποίος δεν παραδίδει τον χώρο αν δεν επέλθει το τέλειο αποτέλεσμα  καθαρισμού

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Μπορείτε με ένα απλό τηλεφώνημα και χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ,να κλείσετε ένα ραντεβού , να έρθουμε  στον χώρο σας την ημέρα και την ώρα που εσείς θα επιλέξετε, ώστε  ο τεχνικός σύμβουλος καθαρισμού να  αξιολογισει  αντικειμενικα τις ανάγκες  του χώρο σας , και αυθημερόν να σας  παραδοθεί είτε τηλεφωνικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε, ολοκληρωμένη  οικονομική και τεχνική έκθεση καθαρισμού ,η οποία θα περιλαμβάνει :

  • Χρόνοδιαγραμμα  Καθαρισμού.

  • Προσωπικό Που Θα Χρειαστεί.

  • Υλικά Τα Οποία Θα Χρησιμοποιηθούν.

  • Κόστος Καθαρισμού.

Προσφορα Τακτικόυ Καθαρισμόυ

Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου- Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου-Καθαρισμος νεοδμητου σπιτιου

Θα μας επιλέξετε για την εμπειρία μας, την αποτελεσματικότητά μας,το ήθος και την εργατικότητά μας.Γιατί καταλαβαίνουμε τον επιχειρηματία και χτίζουμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης

Γιατί να μας επιλέξετε ?

Αναθέστε μας τον καθαρισμο του χωρου σας και δώστε μας την δυνατότητα να σας δείξουμε στην πράξη τι πραγματικά αξίζουμε

Προσφέρουμε λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού η οικιακού χώρου σας και ποιοτικές υπηρεσίες για πάσης φύσεως καθαρισμό

Προγραμματίστε τον καθαρισμό της μετακόμισής σας σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού μετακόμισης και μετακόμισης. Προσφέρουμε δωρεάν εκτιμήσεις για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Αρχικος καθαρισμος .

Γενικος καθαρισμος .

Καθαρισμος χωρων.

Aρχικος Καθαρισμος
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue