katharismos

Δευτ -Παρ : 09:00 -17:00
Σαβ             09:00 – 14:00κ

Κυριακη ΚΛΕΙΣΤΑ

Επί τόπου καθαρισμός μοκετων

Σε περίπτωση χώρων, συνήθως επαγγελματικών ή ξενοδοχείων, αλλα και οικιων με μοκέτες η χαλια , μπορεί να γίνει ο Επί τόπου καθαρισμός κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, σε περίπτωση εξαιρετικά δύσκολης μετακίνησης μεγάλων χαλιών, ενδείκνυται ο Επί τόπου καθαρισμός στο χώρο σας.

Οι Υπηρεσίες μας προς εσάς

Επιτόπου καθαρισμός χειροποίητων χαλιών

Επιτόπου καθαρισμός χαλιών
μηχανης

Επιτόπου καθαρισμός μοκετών

Επιτόπου καθαρισμός μοκετων

Οταν το βαρύ πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να «σηκώσετε» τα χαλιά και τις μοκέτες από το χώρο σας, τότε η Hellascleaning σας επισκέπτεται επιτόπου για να προσφέρει εύκολες λύσεις. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για τον επιτόπου καθαρισμό του χαλιοπυ σας , παρέχοντας εξαίρετες υπηρεσίες.Τα ταπητοκαθαριστήρια hellascleaning χρησιμοποιούν αποκλειστικά οικολογικά απορρυπαντικά προϊόντα για τους επιτόπου καθαρισμούς χαλιών, αναζωογονώντας τα χαλια της οικίας σας  ή του  επαγγελματικού χώρου εύκολα και ποιοτικά .Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας διαθέτει τεχνολογία αιχμής και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για την ταχεία και εύκολη απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών, λεκέδων και σκόνης από οικιακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα.

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ μοκετων

Πρέπει να επιλέξετε εμάς για τον επιτόπου καθαρισμό της μοκετας σας γιατι :

Θα μας επιλέξετε

Γιατί με πολλά χρόνια εμπειρίας στον επιτόπου καθαρισμό μοκετών και χαλιων εγγυόμαστε άψογο και γρήγορο αποτέλεσμα σε όλες τις εργασίες καθαρισμού που αναλαμβάνουμε

Θα μας επιλέξετε

Γιατί Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας.Το προσωπικό μας είναι έμπιστο και άρτια εκπαιδευμένο,με σύγχρονο εξοπλισμό, είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε περίπτωση

Θα μας επιλέξετε

Για την εμπειρία μας,την αποτελεσματικότητά μας,το ήθος και την εργατικότητά μας,γιατί καταλαβαίνουμε τον επιχειρηματία και χτίζουμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνη και είμαστε πάντα στο πλευρό σας

Συχνές ερωτήσεις αναφορικά με τον επιτόπου καθαρισμό μοκετων

Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου.
Οι μέθοδοι ζωντανεύουν τα χρώματα, αναζωογονούν όλα τα σημεία χωρίς υπολείμματα, λεκέδες ή οσμές και είναι ασφαλείς ακόμα και για παιδιά.

Τα Ταπητοκαθαριστήρια hellascleaning με ευθύνη και επαγγελματισμό θα πραγματοποιήσουν επι τόπου καθαρισμό των χαλιών σας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα,καθώς και τα καταλληλότερα υλικά καθαρισμού.Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν, τα χρώματα θα ξαναζωντανέψουν ,οι μυρωδιές θα αντικατασταθούν με μια αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής απολύμανσης. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο χρόνος στεγνώματος είναι πολύ σύντομος (έως μερικές ώρες) οπότε και το στρώμα σας ή το σαλόνι σας είναι πεντακάθαρο και έτοιμο προς κάθε χρήση.

Πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία καλά θα ήτανε να απομακρύνετε από τον χώρο όλα τα εύθραυστα υλικά από τα έπιπλα που θα χρειαστεί να μετακινήσουμε κατά τον καθαρισμό του σαλονιού σας. Επίσης φροντίστε να μείνουν μακριά από τον χώρο που θα καθαρίσουμε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.

ΕΠΙΤΟΠΙΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ βήμα – βήμα

Έλεγχος
Πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία καθαρισμού γίνετε ένας προσεκτικός έλεγχος της μοκετας από ένα έμπειρο συνεργάτη μας για να προσδιορίσει το είδος, την ποιότητα και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες, έτσι ώστε να προσδιορίσουμε την μέθοδο καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθεί.

Αναρρόφηση
Ένα από τα ποιό σημαντικά βήματα του καθαρισμού είναι η αφαίρεση σκόνης και άλλων ρύπων με την μέθοδο της αναρρόφησης όλων των επιφανειών.

Πλύσιμο
Η διαδικασία αποτελείται από 2 στάδια. Στην αρχή γίνετε προ-ψεκασμός και μετά κανονική πλύση με φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Στο τέλος, στέγνωμα της επφάνειας με απαγωγή της υγρασίας μέχρι και 80%

Τελικός έλεγχος
Με την ολοκλήρωση της εργασίας καθαρισμού κάνετε τον τελικό έλεγχο για να δείτε και εσείς το αποτέλεσμα του καθαρισμού και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού της μοκετας  σας καλά θα είναι να μην χρησιμοποιηθεί  για κάποιες ώρες.

Εμπειστευθειτε μας στον επιτοπου καθαρισμο χαλιων γιατι….

Υπάρχουν δεκάδες είδη χαλιών ποικίλων ποιοτήτων και προελεύσεων. Από τη στιγμή που μας εμπιστεύεστε τα χαλιά σας, εμείς προχωρούμε στη διαλογή τους και τα χωρίζουμε ανά ποιότητες. Κατόπιν, εφαρμόζουμε την πιο εξελιγμένη μέθοδο καθαρισμού που αρμόζει σε κάθε χαλί. 

Ξέβγαλμα – Απολύμανση 

Το σωστό ξέβγαλμα γίνεται με ειδικα μηχαμηματα ψεκασμου και αποροφισης όπου χρησιμοποιούμε  καθαρό νερό για κάθε χαλί χωριστά. Έτσι, απομακρύνεται και το τελευταίο ίχνος σκόνης και κάθε βλαβερή εστία μολύνσεως. 

Χρώμα – Πέλος 

Ανάλογα με την κατάσταση του κάθε χαλιού, εφαρμόζουμε ειδικές μεθόδους αναζωογόνησης των χρωμάτων και του πέλους που φτάνουν στους κόμπους της ύφανσής του. Γι’ αυτό επιμένουμε και συνιστούμε να μην καθαρίζονται τα χαλιά στο χώρο σας. Πρέπει οπωσδήποτε μια, έστω φορά το χρόνο τα χαλιά να καθαρίζονται ολοκληρωμένα και σε βάθος ώστε να δείχνουν πάντα καινούργια! 

Στράγγισμα – Στέγνωμα 

Όλο το μυστικό διατήρησης του καθαρισμού των χαλιών σας βρίσκεται στο στράγγισμα και στο στέγνωμα. Αμέσως μετά τον καθαρισμό, το ξέβγαλμα, την απολύμανση και το στράγγισμα που γίνεται με ειδική μέθοδο, στεγνώνουμε τα χαλιά σας σε ειδικά με ειδικο ισχυρό μηχανημα αποροφισης,μακριά από το φθοροποιό ήλιο. 

Οι επί τόπου καθαρισμοί πραγματοποιούνται σε:

Επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία εταιριών και αίθουσες αναμονής
-Συνεδριακά κέντρα
-Σαλονιών
-Σαλόνια αυτοκινήτων
-Σκάφη αναψυχής
-Σε παιδικούς σταθμούς
-Σε ξενοδοχεία
-Σε εκκλησίες
-Σε οίκους ευγηρίας κλπ χωρους

Προσφέρουμε:

Ασφαλείς μεθόδους επιτοπου Bio-Καθαρισμού.
Αφαίρεση υγρασίας και στέγνωμα σε φυσικές συνθήκες.
Ποιοτικό έλεγχο με τέλειο φινίρισμα.
Λεπτομερέστατη ποιοτική περιποίηση, στο πιο απλό χαλί-μοκέτα, από μαλλί ή πολύτιμο μετάξι αλλά και κάθε είδος ευαίσθητου χειροποίητου χαλιού, ακόμα και αν απαιτεί φροντίδα όπως τα χαλιά που έχουν στην ετικέτα “Dry Clean Only” ή “Don’t Wash”

Εξειδικευμένοι μέθοδοι με εφαρμογές σε χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα χαλιά, γούνινα, κ.λ.π

Επικοινωνήστε μαζι  μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που παρέχει το “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” για τους επαγγελματικούς χώρους.

Είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεσή σας!   Στο 210 8838911

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, καθώς και τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Εγγυημένο αποτέλεσμα καθαριότητας και πάντα με σεβασμό στο χαλί, στην υγεία σας και το περιβάλλον. 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο χώρο σας!

Θελετε να μας ζητησετε προσφορα ?

Κλικ εδω

Φόρμα προσφοράς

Κάντε κλικ εδω και ζητήστε μας προσφορά
Ζητήστε μας προσφορα

Επικοινωνια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μας στα τηλεφωνά  

Τμήμα Ταπητοκαθαρισμου                2108838911

Τμημα συμβασεων καθαρισμου    210 8256907 

Τμημα ταπητοκαθαρισμου                2108811702

Τμημα γενικων καθαρισμών             2108838911

Λογιστήριο                                           2110125778

Δευτέρα  09:00-17:00

Τρίτη        09:00-17:00

Τετάρτη    09:00-17:00

Πέμπτη     09:00-17:00

Παρασκευή 09:00-17:00

Σάββατο      09:00-14:00

Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Copyright 2017 – 2018 katharismos.gr