katharismos

Δευτ -Παρ : 09:00 -17:00
Σαβ             09:00 – 14:00

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Με ένα τηλεφώνημα στο 210 8838911 σας κλείνουμε ραντεβού την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε και το προσωπικό της εταιρείας μας έρχεται στο χώρο σας για την παραλάβή.

Οι Υπηρεσίες μας προς εσάς

Καθαρισμός και φύλαξη χειροποίητων χαλιών

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών
μηχανής

Καθαρισμός και φύλαξη μοκετών

Tαπητοκαθαριστήρια Ηellascleaning ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών- Ο Καθαρισμός και η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται ανάλογα με το είδος και την προέλευση του χαλιού. Η πολυετής μας πείρα πάνω στο καθαρισμό των χαλιών και η προσοχή που δείχνουμε εγγυώνται για την ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό κάθε είδους χαλιού .Με ένα τηλεφώνημα στο 210 8838911 σας κλείνουμε ραντεβού την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε και το προσωπικό της εταιρείας μας έρχεται στο χώρο σας για την παραλάβή. Καταγράφοντας το είδος των χαλιών και τον τρόπο καθαρισμού τους.

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Πρέπει να επιλέξετε εμάς για τον επιτόπου καθαρισμό και φύλαξη της μοκετας σας γιατί :

Θα μας επιλέξετε

Γιατί με πολλά χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό και φύλαξη μοκετων και χαλιων εγγυόμαστε άψογο και γρήγορο αποτέλεσμα σε όλες τις εργασίες καθαρισμού που αναλαμβάνουμε

Θα μας επιλέξετε

Γιατί Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας.Το προσωπικό μας είναι έμπιστο και άρτια εκπαιδευμένο,με σύγχρονο εξοπλισμό, είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε περίπτωση

Θα μας επιλέξετε

Για την εμπειρία μας,την αποτελεσματικότητά μας,το ήθος και την εργατικότητά μας,γιατί καταλαβαίνουμε τον επιχειρηματία και χτίζουμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνη και είμαστε πάντα στο πλευρό σας

Συχνές ερωτήσεις αναφορικά με τον καθαρισμο και φυλαξη μοκετων

Πρεπει να μας Εμπειστευθειτε στον καθαρισμο και φυλαξη των μοκετων σας γιατί...

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας έμπιστο και άρτια εκπαιδευμένο, με σύγχρονο εξοπλισμό, είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε περίπτωση.

 
 

Γιατι σε εμας Ο καθαρισμός μοκετων και χαλιων γίνεται με μοναδικό και χειροποίητο τρόπο. Πρώτα φροντίζουμε την απομάκρυνση τυχον λεκέδων. Στη συνέχεια οι μοκετες η τα χαλια πλέονται με άφθονο νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία, με οικολογικά απορρυπαντικά, αντιαλλεργικά και φιλικά στο περιβάλλον. Τα απορρυπαντικά δεν περιέχουν χημικά φροντίζοντας έτσι τη διατήρηση τη ζωτικότητα και λάμψη των χρωμάτων. Επίσης, τα κρόσια του χαλιού γίνονται ολόλευκα. Τα χαλιά καθαρίζονται και από τις δυο πλευρές επιτυγχάνοντας ουσιαστικό αποτέλεσμα και όχι μόνο επιφανειακό.

Ακολουθεί η διαδικασία της απολύμανσης και του ξεβγάλματος με άφθονο νερό. Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεχτικός και λεπτομερής, αφού η μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε, απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος σκόνης και βρομιάς.

Μετά από το στέγνωμα του χαλιου,ακολουθεί ο ποιοτικός έλεγχος για την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού. Η συσκευασία γίνεται από ειδικό μηχάνημα έτσι ώστε το χαλί να τυλίγεται ομοιόμορφα και σφικτά και να διατηρεί τη φόρμα του. Τα χαλιά τοποθετούνται σε ειδικό αεριζόμενο νάυλον που τα προστατεύει από τη σκόνη. Τέλος, η αποθήκευση των χαλιών γίνεται σε ασφαλείς και καθαρούς χώρους μακριά από την υγρασία και κάθε άλλο κίνδυνο. Στη συνέχεια γίνεται και η καταγραφή τους για να είναι πάντα διαθέσιμα σε εσάς. 

Σας Προσφέρουμε:

Ασφαλείς μεθόδους επιτοπου Bio-Καθαρισμού.
Αφαίρεση υγρασίας και στέγνωμα σε φυσικές συνθήκες.
Ποιοτικό έλεγχο με τέλειο φινίρισμα.
Λεπτομερέστατη ποιοτική περιποίηση, στο πιο απλό χαλί-μοκέτα, από μαλλί ή πολύτιμο μετάξι αλλά και κάθε είδος ευαίσθητου χειροποίητου χαλιού, ακόμα και αν απαιτεί φροντίδα όπως τα χαλιά που έχουν στην ετικέτα “Dry Clean Only” ή “Don’t Wash”
Εξειδικευμένοι μέθοδοι με εφαρμογές σε χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα χαλιά, γούνινα, κ.λ.π.

Εμπειστευθειτε μας στον επιτοπου καθαρισμο χαλιων γιατι….

Υπάρχουν δεκάδες είδη χαλιών ποικίλων ποιοτήτων και προελεύσεων. Από τη στιγμή που μας εμπιστεύεστε τα χαλιά σας, εμείς προχωρούμε στη διαλογή τους και τα χωρίζουμε ανά ποιότητες. Κατόπιν, εφαρμόζουμε την πιο εξελιγμένη μέθοδο καθαρισμού που αρμόζει σε κάθε χαλί. 

Ξέβγαλμα – Απολύμανση 

Το σωστό ξέβγαλμα γίνεται με ειδικα μηχαμηματα ψεκασμου και αποροφισης όπου χρησιμοποιούμε  καθαρό νερό για κάθε χαλί χωριστά. Έτσι, απομακρύνεται και το τελευταίο ίχνος σκόνης και κάθε βλαβερή εστία μολύνσεως. 

Χρώμα – Πέλος 

Ανάλογα με την κατάσταση του κάθε χαλιού, εφαρμόζουμε ειδικές μεθόδους αναζωογόνησης των χρωμάτων και του πέλους που φτάνουν στους κόμπους της ύφανσής του. Γι’ αυτό επιμένουμε και συνιστούμε να μην καθαρίζονται τα χαλιά στο χώρο σας. Πρέπει οπωσδήποτε μια, έστω φορά το χρόνο τα χαλιά να καθαρίζονται ολοκληρωμένα και σε βάθος ώστε να δείχνουν πάντα καινούργια! 

Στράγγισμα – Στέγνωμα 

Όλο το μυστικό διατήρησης του καθαρισμού των χαλιών σας βρίσκεται στο στράγγισμα και στο στέγνωμα. Αμέσως μετά τον καθαρισμό, το ξέβγαλμα, την απολύμανση και το στράγγισμα που γίνεται με ειδική μέθοδο, στεγνώνουμε τα χαλιά σας σε ειδικά με ειδικο ισχυρό μηχανημα αποροφισης,μακριά από το φθοροποιό ήλιο. 

 

Επικοινωνήστε μαζι  μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που παρέχει το “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” για τους επαγγελματικούς χώρους.

Είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεσή σας!Στο 210 8838911

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, καθώς και τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας, εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Εγγυημένο αποτέλεσμα καθαριότητας και πάντα με σεβασμό στο χαλί, στην υγεία σας και το περιβάλλον. 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο χώρο σας!

Θελετε να μας ζητησετε προσφορα ?

Κλικ εδω

Φόρμα προσφοράς

Κάντε κλικ εδω και ζητήστε μας προσφορά
Ζητήστε μας προσφορα

Επικοινωνια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μας στα τηλεφωνά  

Τμήμα Ταπητοκαθαρισμου                2108838911

Τμημα συμβασεων καθαρισμου    210 8256907 

Τμημα ταπητοκαθαρισμου                2108811702

Τμημα γενικων καθαρισμών             2108838911

Λογιστήριο                                           2110125778

Δευτέρα  09:00-17:00

Τρίτη        09:00-17:00

Τετάρτη    09:00-17:00

Πέμπτη     09:00-17:00

Παρασκευή 09:00-17:00

Σάββατο      09:00-14:00

Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

Ο καθαρισμός χαλιών γίνεται στο  εργαστήριο μας στον Ασπρόπυργο Αττικής, με τη χρήση μηχανημάτων ειδικά σχεδιασμένων για χαλιά και μοκέτες ώστε να μην τα ταλαιπωρεί ο καθαρισμός, αλλά και να πετυχαίνετε εις βάθος καθαρισμός και απολύμανση.

Με σεβασμό πάντα στην περιουσία του πελάτη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε μαζί με τις χαμηλές τιμές μας, έχουμε κερδίσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες και γι’αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια.

Copyright 2017 – 2018 katharismos.gr