stats web
2121055339
support@meetamaid.gr
6942034004
Καθαρίστριες σπιτιών

2024

Mrmaid

Καθαρισμός Σπιτιού & Οικίας

Βρες Καθαρίστριες & Προγραμμάτισε Ραντεβού για Καθαρισμό Σπιτιού Mrmaid

Ο τακτικός καθαρισμός είναι ένα απαραίτητο μέρος της διατήρησης μιας κατοικίας, τόσο για ενοικιαστές όσο και για ιδιοκτήτες. Η συνεχής φροντίδα και καθαριότητα διασφαλίζει όχι μόνο μια ευχάριστη εμφάνιση αλλά και την υγεία και την ευεξία των ενοίκων. Ένας καθαρός χώρος μειώνει την παρουσία αλλεργιογόνων και βλαβερών μικροβίων, ενώ παράλληλα αυξάνει την αίσθηση της ηρεμίας και της οργάνωσης. Η συντήρηση της καθαριότητας είναι επίσης κρίσιμη για την προστασία της αξίας της περιουσίας και την αποφυγή της φθοράς των υλικών και των επίπλων.

 • Οι καθαρίστριες μας είναι εκπαιδευμένες επαγγελματίες με πλούσια εμπειρία στον καθαρισμό κάθε είδους χώρου. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή τους εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του σπιτιού σας.
 • Κατανοούμε τη σημασία της εμπιστοσύνης όταν πρόκειται για τον άνθρωπο που θα εισέλθει στον προσωπικό σας χώρο. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια ομάδα αξιόπιστων καθαριστριών, οι οποίες έχουν υποστεί αυστηρό έλεγχο προτού ενταχθούν στην ομάδα μας.
 • Προσαρμοστικότητα: Κάθε σπίτι έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες καθαρισμού. Προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα καθαρισμού που μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προτιμήσεις σας, είτε πρόκειται για καθημερινό, εβδομαδιαίο, μηνιαίο καθαρισμό ή μια μία φορά βαθύ καθαρισμό.
 • Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών: Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να λύσει απορίες και να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις, διασφαλίζοντας την ευχαρίστησή σας με κάθε επίσκεψη.

Καθαρίστριες
about

Καθαρίστριες σπιτιών που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Βρες Αξιολογημένη καθαρίστρια για σπίτι και Προγραμμάτισε άμεσα Ραντεβού για Καθαρισμό Σπιτιού ,απολαύστε έναν καθαρισμό που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα σας, Προγραμμάτισε καθαρίστρια με τιμή ανά ώρα και κλείστε το επόμενο Ραντεβού για Καθαρισμό

Το ξέρουμε ότι έχετε απαιτήσεις,και θέλουμε να έχετε απαιτήσεις

 • Ποιότητα και Εμπιστοσύνη
 • Προσαρμοσμένες Λύσεις
 • Ανταγωνιστικές Τιμές

Καθαρίστριες σπιτιών

Τι ειναι ο Τακτικος καθαρισμος ?

Ο τακτικός καθαρισμός αναφέρεται σε μια διαδικασία καθαρισμού που πραγματοποιείται συστηματικά και τακτικά σε ένα χώρο, ένα αντικείμενο ή μια εγκατάσταση με σκοπό τη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο, απολύμανση και άλλες δραστηριότητες καθαρισμού ανάλογα με το περιβάλλον και τις ανάγκες. Ο τακτικός καθαρισμός είναι σημαντικός για την προστασία της υγείας και τη διατήρηση της ποιότητας του περιβάλλοντος.

Θελω τακτικο καθαρισμο η Γενικο καθαρισμο ? 

Η επιλογή μεταξύ τακτικού καθαρισμού και γενικού καθαρισμού εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες του χώρου σας, τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας. Κάθε επιλογή προσφέρει διαφορετικά οφέλη και προσαρμόζεται σε διάφορες καταστάσεις. Ας εξετάσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά και οφέλη κάθε επιλογής:

Τακτικός Καθαρισμός Χαρακτηριστικά:

Περιλαμβάνει τον καθαρισμό των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων περιοχών και επιφανειών του σπιτιού, όπως τα δάπεδα, τα μπάνια, την κουζίνα, και τα κοινόχρηστα δωμάτια.

Συνήθως γίνεται σε εβδομαδιαία ή διμηνιαία βάση.

Οφέλη:Διατηρεί την καθαριότητα και την τάξη στον χώρο σας σε τακτική βάση.

 1. Ελαχιστοποιεί την ανάγκη για βαθύ καθαρισμό, καθώς προλαμβάνει τη συσσώρευση βρωμιάς και σκόνης.
 2. Βοηθά στη διατήρηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος για εσάς και την οικογένειά σας.

 

Γενικός Καθαρισμός Χαρακτηριστικά:

Είναι πιο εκτενής και συνολικός από τον τακτικό καθαρισμό, καθώς περιλαμβάνει τον καθαρισμό δύσπροστότων περιοχών, όπως παράθυρα, υπό συνθήκες εξωτερικούς χώρους, καθώς και τον καθαρισμό πίσω από συσκευές και έπιπλα.

Συνήθως προτείνεται να γίνεται δύο έως τέσσερις φορές το χρόνο.

Οφέλη:Προσφέρει μια εξονυχιστική καθαριότητα, εξαλείφοντας συσσωρευμένη βρωμιά και σκόνη που μπορεί να έχει παραβλεφθεί κατά τη διάρκεια τακτικών καθαρισμών.

 1. Αναζωογονεί τον χώρο σας, δίνοντάς του μια αίσθηση νέας αρχής.
 2. Είναι ιδανικός για ειδικές περιστάσεις, όπως μετά από ανακαινίσεις ή πριν από σημαντικές εκδηλώσεις.

 

Ποιο να Επιλέξετε;

 • Για τακτική διατήρηση: Εάν θέλετε να διατηρήσετε την καθαριότητα και την τάξη του σπιτιού σας με σταθερή βάση, ο τακτικός καθαρισμός είναι η καλύτερη επιλογή.
 • Για ετήσια ή εποχιακή ανανέωση: Εάν αναζητάτε μια πιο συνολική και εκτενή φροντίδα που θα εξαλείψει ενδελεχώς την βρωμιά και την σκόνη, ο γενικός καθαρισμός είναι η ιδανική επιλογή.

Η τελική επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες, τον διαθέσιμο χρόνο για την φροντίδα του σπιτιού, και τον προϋπολογισμό σας. Και οι δύο επιλογές προσφέρουν σημαντικά οφέλη για την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου σας.

Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ - 2121055339

Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ.Με λίγα μόνο κλικ, εξασφαλίζετε την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας, προγραμματίζοντας τον καθαρισμό στην ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Μην αφήσετε το άγχος του καθαρισμού να σας επιβαρύνει. Εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες μας και απολαύστε την απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα στον χώρο σας

Πόσο κοστίζει μια καθαρίστρια για το σπίτι;

Το κόστος για την πρόσληψη μιας καθαρίστριας μπορεί να διαφέρει αρκετά ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η γεωγραφική τοποθεσία, ο τύπος και η έκταση των καθαριστικών εργασιών που απαιτούνται, η συχνότητα του καθαρισμού (μία φορά, εβδομαδιαία, διμηνιαία κ.λπ.), καθώς και η εμπειρία και η εξειδίκευση της καθαρίστριας. Μερικές γενικές κατευθυντήριες γραμμές για το κόστος περιλαμβάνουν: Ωριαίο Τιμολόγιο: Σε πολλές περιπτώσεις, οι καθαρίστριες χρεώνουν ανά ώρα. Το ωριαίο κόστος μπορεί να κυμαίνεται από 8 έως 10 ευρώ ή περισσότερο, ανάλογα με την περιοχή και το είδος της εργασίας. Σταθερή Τιμή: Για τακτικό καθαρισμό ή για συγκεκριμένες εργασίες, μερικές φορές προσφέρεται σταθερή τιμή. Η τιμή αυτή εξαρτάται από το μέγεθος του σπιτιού, την κατάσταση και τις απαιτήσεις του καθαρισμού. Επιπλέον Χρεώσεις: Ειδικές εργασίες καθαρισμού όπως ο βαθύς καθαρισμός, ο καθαρισμός μετά από μετακόμιση ή η απολύμανση μπορεί να κοστίζουν περισσότερο.

Υπάρχουν πακέτα καθαρισμού σε σταθερή τιμή;

Ναι,προσφέρονται πακέτα καθαρισμού με σταθερή τιμή για συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως βαθύς καθαρισμός ή καθαρισμός μετά από μετακόμιση.

Πώς υπολογίζεται το κόστος για τον καθαρισμό ενός σπιτιού;

Το κόστος συνήθως υπολογίζεται βάσει της διάρκειας του καθαρισμού, του μεγέθους του χώρου, της κατάστασης του σπιτιού, και των ειδικών απαιτήσεων ή των πρόσθετων εργασιών που μπορεί να χρειαστούν.

Είναι φθηνότερο να προσλάβω μια αυτοαπασχολούμενη καθαρίστρια ή μια εταιρεία καθαρισμού;

Η τιμή μπορεί να διαφέρει. Αυτοαπασχολούμενες καθαρίστριες μπορεί να προσφέρουν πιο ευέλικτες τιμές, ενώ οι εταιρείες καθαρισμού προσφέρουν επιπλέον εγγυήσεις και ασφάλεια. Συνιστάται να ζητήσετε προσφορές και να συγκρίνετε τις υπηρεσίες πριν λάβετε απόφαση.

Μπορώ να προσλάβω καθαρίστρια για μία μόνο φορά;

Ναι, για μία μόνο φορά, ιδανικό για μετά από εκδηλώσεις, πριν από ή μετά τις διακοπές, ή για ειδικές περιστάσεις.

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού για καθαρισμό;

Οι ώρες επικοινωνίας μας καθημερινά είναι από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Για ακύρωση, μεταφορά ή επιβεβαίωση ραντεβού, καλέστε μας στο 2121055339 ή στείλτε email στο support@meetamaid.gr. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας ανάγκη, εξασφαλίζοντας την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Είτε χρειάζεται να ακυρώσετε ή να μεταφέρετε το ραντεβού σας, είτε απλώς θέλετε να επιβεβαιώσετε την ώρα και την ημερομηνία, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διασφαλίσετε ότι οι υπηρεσίες καθαρισμού μας πληρούν πάντα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Που μπορώ να βρω καλή καθαρίστρια ?

Ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, μπορείτε να προσλάβετε καθαρίστριες μέσω ατόμων, πρακτορείων ή ειδικών φροντίδας. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 212-1055339 και τα έμπειρα μέλη μας να σας προτείνουν μια αξιόπιστη καλή καθαρίστρια ,ταυτοποιημένη, έμπειρη και να έρχεται στον χώρο σας όποτε εσείς την έχετε ανάγκη.

Πόσο κοστίζει να έρθει μια καθαρίστρια στο σπίτι μου ?

Το κόστος στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, για να έρθει μια καθαρίστρια να κάνει έναν καλό καθαρισμό σε ένα σπίτι ξεκάνει από τα 8€/ωρα .Βεβαία η τιμή μπορεί να αλλάξει σε περιπτώσεις σταθερής συνεργασίας η ποιο δύσκολων καθαρισμών όπως καθαρισμός από μετακόμιση η ανακαίνιση

Που μπορώ να βρω καλή καθαρίστρια ?

Ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, μπορείτε να προσλάβετε καθαρίστριες μέσω ατόμων, πρακτορείων ή ειδικών φροντίδας. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 212-1055339 και τα έμπειρα μέλη μας να σας προτείνουν μια αξιόπιστη καλή καθαρίστρια ,ταυτοποιημένη, έμπειρη και να έρχεται στον χώρο σας όποτε εσείς την έχετε ανάγκη.

Θέλω καθάρισμα σπιτιού, Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Για καθάρισμα σπιτιού Εξυπηρετούμε πελάτες μόνο εντός της Αττικής ,και καλύπτουμε σχεδόν όλους τους δήμους της Αττικής ,όπως , Αγία Παρασκευή ,Αγία Βαρβάρα ‎,Αγίους Αναργύρους,Καματερο‎ , Αθηνα‎ ,Αιγάλεω‎ , Βούλα, Βριλήσσια‎,Βύρωνα‎ ,Γαλατσίου,Γλυφάδας‎ ,Δάφνης, Υμηττού, Ελληνικο ,Αργυρούπολη, Ζωγράφου‎ ,Ηλιούπολη,Καισαριανή‎ , Καλλιθέα,Κερατσινί,Δραπετσώνα ,Κηφισιά Κορυδαλλο‎ ,Μοσχάτο ,Ταύρο‎ ,Νέα Ιωνία ,Νέα Σμύρνη‎ ,Νίκαια ,Αγίο Ιωάννη Ρέντη,Παλαιο Φαλήρο,Παπάγου-Χολαργο‎ ,Πειραια,Πεντέλη,Περάμα,Περιστέρι ,Πεύκη,Λυκόβρυση,Φιλαδελφείας,Χαλκηδόνα,Φιλοθέη,Ψυχικο‎ ,Χαϊδαρί, Χαλάνδρι‎

Θα μας επιλέξετε γιατί

Θα κάνουμε κάθε εκατοστό
Καθαρό & Οργανωμένο

Το καταλαβαίνουμε — το πολυάσχολο πρόγραμμα και οι ευθύνες σας σας κρατούν σε λειτουργία όλη την εβδομάδα. Όταν πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, συχνά πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα καθαρό σπίτι και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας ή άλλες δραστηριότητες. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσες να έχεις και τα δύο; Δύο ώρες χωρίς καθήκοντα καθαριότητας σημαίνουν μια ακόμη ταινία ή βραδιά ραντεβού. Δέκα ώρες λιγότερου καθαρισμού θα μπορούσαν να σας δώσουν χρόνο για να ξεκινήσετε ένα χόμπι, να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να έχετε ακόμα αρκετό χρόνο για ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια.καθαριστριες

Καθημερινός & Μηνιαίος καθαρισμός

Ποιότητα

Αφοσιωμένο προσωπικό

Τιμή

Καθαριστριες σπιτιων
Καθαριστρια για το Σπίτι σας

Στο meetamaid, αναλαμβάνουμε τη φροντίδα και τον καθαρισμό του χώρου σας με επαγγελματισμό και μεράκι. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον καθαρό, υγιεινό και φιλόξενο για εσάς και την οικογένειά σας. Τι Προσφέρουμε: Καθημερινός καθαρισμός: Εξασφαλίστε την τακτική φροντίδα και την καθαριότητα του σπιτιού σας. Βαθύς καθαρισμός: Ιδανικός για την αντιμετώπιση δύσκολων λεκέδων και την εξασφάλιση ενός βαθύτερου επιπέδου καθαριότητας. Ειδικές υπηρεσίες: Προσφέρουμε επίσης καθαρισμό μετά από μετακόμιση, ανακαίνιση ή ειδικούς καθαρισμούς απαιτήσεων. Γιατί Να Μας Επιλέξετε: Ποιότητα και Εμπιστοσύνη: Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό, εκπαιδευμένο να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές καθαριότητας. Προσαρμοσμένες Λύσεις: Προσφέρουμε λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας. Ανταγωνιστικές Τιμές: Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Κλείστε το Ραντεβού σας Σήμερα: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας meetamaid.gr για να μάθετε περισσότερα και να κλείσετε το επόμενο ραντεβού καθαρισμού σας. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τον χώρο σας, αφήνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τις σημαντικές στιγμές της ζωής. Με τo meetamaid.gr, η καθαριότητα του σπιτιού σας είναι σε ασφαλή χέρια

Service Type: cleaning

Price: 8,30

Currency:

Οι ώρες επικοινωνίας μας καθημερινά είναι από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Κατά τις ώρες αυτές, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση, να λύσει απορίες ή να βοηθήσει στην κράτηση των υπηρεσιών καθαρισμού που επιθυμείτε. Μπορείτε να μας καλέσετε εντός των ωρών αυτών για άμεση εξυπηρέτηση ή να επιλέξετε την online φόρμα κράτησης ραντεβού στην ιστοσελίδα μας ανά πάσα στιγμή. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαδικασία καθαρισμού του χώρου σας όσο το δυνατόν πιο απλή και ανέπαφη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελάτε σε επαφή

  Πληροφορίες επικοινωνίας

  Στείλτε μας email

  maidsgr@gmail.com

  Telephone

  (212) 1055339 (+30)

  Ώρα Λειτουργίας

  10.00pm - 08.00am Κυριακή κλειστά
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ